Byggherre:
Metroselskabet

Arkitekt/rådgivare:
Martin Larsen Industriel Design

År:
2019

Produkter:
Specialdesignade soffor

Enghave Plads, Köpenhamn

Enghave Plads i hjärtat av Köpenhamn ramar in en ny vacker stadsmiljö med en 120 meter lång soffa som utgörs av sju röda soffsektioner från HITSA. De sju specialdesignade sofforna erbjuder totalt 130 sittplatser på Vesterbro. Sofforna är installerade i anslutning till den nya metrostationen vid Enghave Plads.

De röda sofforna intar en central plats på torget där de tillsammans med planteringar och stora fristående träd bidrar till att utforma en stadsmiljö som bjuder in till olika aktiviteter. Vi är glada över att få vara delaktiga i denna renovering och återetablering av Vesterbro.

HITSA har ansvarat för projektering, produktion och leverans av de sju soffsektionerna i nära samarbete med designer Martin Larsen Industriel Design och Metroselskabet. Samarbetet i dessa faser har garanterat att fokus genom hela processen har legat på den enkla och uppseendeväckande designen.

Detta uppdrag befäster HITSAs kärnkompetens inom specialdesignade inventarier för stadsmiljön. Vi är stolta över att återigen ha levererat ett centralt inslag på en framstående plats i Köpenhamns stadsbild. Sofforna fungerar som varumärke för torget vid Enghave Plads Metrostation. Vi ser fram emot att följa livet på torget tillsammans med våra soffor under många år framöver.

Kontakta oss här

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Glömt ditt lösenord?

|