Kontakta oss här

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Engholmene

2017 flyttade de första invånarna in i Engholmene. De många nya bostäderna ligger på ett antal öar i Sydhamnen i Köpenhamn.

Se mer

Metrotorg, Köpenhamn

Stadsbilden i Köpenhamn präglas till stor del av klassiker från HITSA.

Se mer

Klara möbelserie, Stockholm

Stockholm Stad driver sedan 2012 ett omfattande projekt för att renovera tätskiktet och förstärka konstruktionen på Sergels Torg samt flera omgivande gator.

Se mer

Enghave Plads, Köpenhamn

Enghave Plads i hjärtat av Köpenhamn ramar in en ny vacker stadsmiljö med en 120 meter lång soffa som utgörs av sju röda soffsektioner från HITSA.bænkeforløb fra HITSA.

Se mer

Christianshavns Gymnasium

2017 renoverades skolgården på Christianshavns Gymnasium.

Se mer

Budolfi Plads, Aalborg

Budolfi Plads i danska Ålborg har blivit en grön oas för avkoppling och mänskliga möten med soffor, liggstolar och cykelparkering från HITSA.

Se mer

Sparväg City Stockholm Väderskydd

Veksö är stolta konstruktörer och producenter av hållplatsutrustning till Stockholms Läns Landstings projekt Spårväg City.

Se mer

Källsortering, Horsens gågata

Hur gör vi det lättare för invånare och turister att sortera skräp när de befinner sig på en gågata?

Se mer
Glömt ditt lösenord?

|
VEKSÖ AB byter namn till HITSA AB

VEKSÖ AB byter nu namn till HITSA AB. Vi kommer ha ett ännu större urval av väderskydd, cykelställ, pollare och möbler för urban miljö.

Namnbytet kommer eftersom VEKSÖs danska ägare VEKSØ AS går samman med HITSA AS, som också producerar möbler för urban miljö.

Därför innebär sammanslagningen att du fortfarande kan få samma produkter, men också få tillgång till hela HITSA-sortimentet.

Hitta hela vårt urval här på hitsa.se!