Engholmene

2017 flyttade de första invånarna in i Engholmene. De många nya bostäderna ligger på ett antal öar i Sydhamnen i Köpenhamn. Landskapet mellan husen är möblerat med soffor, bord, cykelställ och pollare från HITSA.

Engholmene visar att man kan skapa ett effektfullt intryck med väldesignade standardprodukter. FJORDPARK-serien skapar en röd tråd som löper mellan öarna. Utmed kajen står FJORDPARK-soffor med utsikt över vattnet. FJORDPARK-solstolar lockar till sköna pauser på Lyngholm och Myrholm vid vackert väder. Och FJORDPARK-bänkar skapar sittplatser på de gemensamma ytorna.

Möblerna är tillverkade av ståldelar i en mörk grå nyans som även går igen i cykelställ och pollare. Färgen förstärker känslan av sammanhang och skapar igenkänningsfaktor i hela området.

HITSA har också levererat brandvägspollare och våningscykelställ till parkeringsgaragen.

Danielsen Urban Landscape har valt tall, strandråg, trift och andra havståliga växter till några av holmarnas grönområden. Man har därmed skapat en inbjudande havsnära miljö som de robusta möblerna, cykelställen och pollarna samspelar med.

Kontakta oss här

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Glömt ditt lösenord?

|
VEKSÖ AB byter namn till HITSA AB

VEKSÖ AB byter nu namn till HITSA AB. Vi kommer ha ett ännu större urval av väderskydd, cykelställ, pollare och möbler för urban miljö.

Namnbytet kommer eftersom VEKSÖs danska ägare VEKSØ AS går samman med HITSA AS, som också producerar möbler för urban miljö.

Därför innebär sammanslagningen att du fortfarande kan få samma produkter, men också få tillgång till hela HITSA-sortimentet.

Hitta hela vårt urval här på hitsa.se!