Engholmene, bostadsområde

2017 flyttade de första invånarna in i Engholmene. De många nya bostäderna ligger på ett antal öar i Sydhamnen i Köpenhamn. Landskapet mellan husen är möblerat med soffor, bord, cykelställ, papperskorg och pollare från HITSA.

Engholmene visar att man kan skapa ett effektfullt intryck med väldesignade standardprodukter. FJORDPARK-serien skapar en röd tråd som löper mellan öarna. Utmed kajen står FJORDPARK-soffor med utsikt över vattnet. FJORDPARK-solstolar lockar till sköna pauser på Lyngholm och Myrholm vid vackert väder. Och FJORDPARK-bänkar skapar sittplatser på de gemensamma ytorna.

Möblerna är tillverkade av ståldelar i en mörk grå nyans som även går igen i cykelställ och pollare. Färgen förstärker känslan av sammanhang och skapar igenkänningsfaktor i hela området.

HITSA har också levererat pollare för brandvägar och cykelställ i två våningar till parkeringsgaragen.

Danielsen Urban Landscape har valt tall, strandråg, trift och andra havståliga växter till några av holmarnas grönområden. Man har därmed skapat en inbjudande havsnära miljö som de robusta möblerna, cykelställen och pollarna samspelar med.

Kontakta oss här

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Glömt ditt lösenord?

|