Byggherre: Syddansk Universitet
Arkitekt/rådgivare:
Anläggning: M.J. Eriksson A/S
År:
Produkter: Cykelstativer: NOLI
Overdækninger: Specialdesign af HITSA
Belysning: Specialdesign af HITSA

Syddansk Universitet, Odense

Installationen av 480 helt nya cykelplatser med specialdesignade tak och belysning har genomförts i nära samarbete mellan Syddansk Universitet (SDU) och M.J. Eriksson A/S. Med ett modernt urbant cykelparkeringsområde har universitetets studenter och medarbetare nu alla förutsättningar att dra sitt strå till stacken och bidra till Odenses profil som cyklisternas stad.

HITSA hanterade processen från idé till färdig montering. Vårt designteam har en gedigen yrkeskompetens och många års erfarenhet av stadsmiljö, belysning och cyklism. Det ger oss en god förståelse för konstruktionens alla utmaningar. Resultatet är klassisk dansk design som tar hänsyn till de totala kostnaderna under projektets hela livslängd.

Kontakta oss här

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Glömt ditt lösenord?

|
VEKSÖ AB byter namn till HITSA AB

VEKSÖ AB byter nu namn till HITSA AB. Vi kommer ha ett ännu större urval av väderskydd, cykelställ, pollare och möbler för urban miljö.

Namnbytet kommer eftersom VEKSÖs danska ägare VEKSØ AS går samman med HITSA AS, som också producerar möbler för urban miljö.

Därför innebär sammanslagningen att du fortfarande kan få samma produkter, men också få tillgång till hela HITSA-sortimentet.

Hitta hela vårt urval här på hitsa.se!