Skapa bra cykelstopp med BORCH cykelservicestation

Nu lanserar vi BORCH cykelservicestation, en danskdesignad cykelreparationsstation med verktyg för att justera sadeln, dra åt bultar eller lösa andra tekniska problem under cykelturen. BORCH är det senaste tillskottet i HITSAs serie av produkter som främjar cyklism och lockar cyklister genom att skapa bra cykelstopp.

Kombinera BORCH cykelservicestation med BORCH cykelpump och BORCH laddstation för elcyklar.

Den nya cykelservicestationen från HITSA är enkel, användarvänlig och lätt att underhålla. Cykeln kan hängas upp i en bra arbetshöjd. Hållarna har ett gummilager för att förhindra repor på cykeln. Flera olika verktyg gör det möjligt för cyklisten att lösa tekniska problem och komma vidare.

Ny danskdesignad cykelservicestation

BORCH-cykelservicestationen är idealisk längs supercykelvägar och på turistmål med många cyklister. Det är också en bra service för vardagspendlare – om du inte äger en torxnyckel eller inte har cykelverktyg med dig på rundan är BORCH cykelservicestation till stor hjälp nära tågstationen, vid skolan eller på jobbet.

Cykelservicestationen är designad av arkitektstudion VE2 från Århus. Den utstrålar en nordisk, enkel och genuin kvalitet. BORCH är tillverkad av galvaniserat stål och kan levereras med pulverlackering i alla RAL-färger och med texten ”Service Station” på sidan.

Läs mer om BORCH-cykelservicestationen här.

Skicka ett mejl på
lmn@hitsa.dk

Ring oss
Tel: +45 92 82 73 00

Glömt ditt lösenord?

|