HITSA-AB-blir-exklusiv-distributör-av-easylift-våningscykelställ

HITSA AB blir exklusiv distributör av EASYLIFTs våningscykelställ

Från och med den 1 maj 2023 kommer HITSA AB att vara exklusiv distributör i Sverige av Velopas våningscykelställ EASYLIFT.

HITSA har sedan tidigare kunnat erbjuda EASYLIFT, tillsammans med andra aktörer på marknaden och har därför lång erfarenhet och god kännedom om EASYLIFTs produkter. Vi vet vad du behöver tänka på när du installerar våningscykelstället under ett cykeltak eller i en källare och vi hjälper dig gärna med en effektiv och användarvänlig cykelparkering.

EASYLIFT distribueras av HITSA AB

EASYLIFT är en kvalitetsprodukt som gör det enkelt för cyklister att lyfta upp sin cykel till den översta våningen och som utnyttjar ytan för cykelparkering optimalt. De två modellerna EASYLIFT PREMIUM och EASYLIFT CAPACITY har under många år bevisat sin robusthet på cykelparkeringar vid stationer, bostadsrättsföreningar och andra platser där det behövs plats för många cyklar.

Om du är intresserad av cykelställ från EASYLIFT eller om du behöver komplettera redan befintliga cykelställ, är du välkommen att kontakta någon av våra konsulter. Carina Charalambidis är Regional Sales Manager för Stockholm, Mälardalen och norra Sverige och kan kontaktas på +46 (0)730 960 882 eller cac@hitsa.se. Lars Magnusson är ansvarig för Västsverige och kan kontaktas på +46 (0)730 828 889 eller lma@hitsa.se. Tommy Leinonen ansvarar för södra Sverige och nås på +46 (0)705 560 081 eller tol@hitsa.se.

Du hittar mer information här EASYLIFT PREMIUM och här EASYLIFT CAPACITY.

HITSA Försäljning

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Glömt ditt lösenord?

|