Träffa HITSA på Park & Gata i februari 2024

Kom till Park & Gata och ta en titt på några av HITSAS många produkter. Du kan träffa våra projektkonsulter Lars Magnusson och Tommy Leinonen i Malmö 13 och 14 februari och Stockholm 20 och 21 februari, för ett samtal om vad HITSA kan hjälpa er med.

Park & Gata är en fackmässa för dig som inreder, anlägger och förvaltar gator, torg och parker. Registrera här Park & Gata Malmö och här Park & Gata Stockholm.

På mässan kan du få veta mer om vårt breda sortiment av stadsmöbler, uppleva våra fordonshinder, HITSA-SAFE och få mer information om den smarta soptunnan med komprimering, ULTRA FILL.

ULTRA FILL är en solcellsdriven papperskorg med en kontrollplattform, konsekvent designad för att uppfylla framtidens krav på avfallshantering. Med ULTRA FILL undviker du överfulla papperskorgar och kör bara nödvändiga turer med sopbilen. ULTRA FILL kan bland annat köpas genom ADDA inköpscentral.

HITSA-SAFE är vår serie med fordonshinder, som skyddar stadsmiljön med välbekanta inventarier. Serien består av soffa, pollare, papperskorg och cykelställ. HITSA-SAFE är med andra ord terrorhinder med mervärde. Kom och få mer info på Park & Gata.

Vi ser fram emot att träffa dig !

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Glömt ditt lösenord?

|