Byrumssikring med cykelpullert

HITSA-SAFE fordonshinder finns nu även som cykelpollare

Nu utökar vi vår fordonshinderserie HITSA-SAFE- med en cykelpollare. HITSA-SAFE Cykelpollare är en slank stolpe med två byglar för parkering och fastlåsning av cyklar och lådcyklar. Invändigt är cykelpollaren utrustad med HITSA-SAFE-basen, som gör att pollaren effektivt kan stoppa en bil. Pollaren kan därmed användas för att skapa säkra torg, gågator eller entréer.

HITSA-SAFE-serien består av produkter som skyddar mot bilar samtidigt som de ger stadsmiljön ett vänligt och välbekant intryck. Den nya cykelpollaren skapar, precis de övriga produkterna i serien – pollare, cykelställ, papperskorg och soffa – ett praktiskt mervärde för användare av stadsmiljön.

Läs mer om HITSA-SAFE Cykelpollare til fordonshinder på HITSA-SAFE hemsidan här.

Cykelpollare som skyddar mot fordonsattacker

HITSA-SAFE Cykelpollare är endast Ø114 mm i diameter. Den speciella konstruktionen gör att pollaren inte behöver vara tjockare. Monteringsdjupet är endast 300 mm och pollaren kan monteras utan nedgjutning.

Cyklisten kan luta cykeln mot pollaren eller använda stödet och endast låsa fast cykeln vid pollaren. HITSA-SAFE Cykelpollare har samma design som cykelpollaren TOR och kan kombineras med denna för en enhetlig stadsbild.

HITSA-SAFE fordonshinder är inventarier för stadsmiljön som inte ger intryck av att fungera som säkerhetsutrustning. I stället framhäver HITSA-SAFE stadsrummets arkitektur och landskapsarkitektur.

Läs mer om HITSA-SAFE här. Alla produkter i sortimentet tål en påkörning och kan stoppa en bil. Konstruktionen är certifierad enligt de internationella standarderna PAS 68 och IWA 14 på CTS krocktestcenter i Tyskland.

Skicka ett mejl på
lmn@hitsa.dk

Ring oss
Tel: +45 92 82 73 00

Glömt ditt lösenord?

|