Ladestation til elcykel

Ny laddstation för elcyklar håller cyklister mobila

Den här veckan utökar HITSA sitt stora cyklismsortiment med en produkt speciellt för elcyklar. BORCH laddstation för elcyklar är en offentlig laddstation som placeras där du vill ge bra service till cyklister och cykelturister.

BORCH laddstationer är enkla att använda. De fungerar även om cyklisten inte har någon laddare med sig. Cyklisten drar helt enkelt ut rätt kontakt ur laddaren och ansluter den direkt till cykelbatteriet. Laddstationen har fyra olika 36V kontakter som täcker ett brett utbud av elcykelmärken.

”Det sker en enorm tillväxt inom elcyklismen och elcyklar har gjort det möjligt för många människor att välja cykeln framför bilen som transportmedel i vardagen. I egenskap av leverantör av allt inom cyklismfrämjande produkter var det därför självklart för oss att utveckla en offentlig laddstation för elcyklar”, säger Thomas Johnsen, kommerciel chef på HITSA.

”För HITSA var det viktigt att laddstationen för elcyklar skulle vara trevlig att se på. Därför bad vi den danska designstudion VE2 att formge en laddstation som hade BORCH-seriens smäckra nordiska designuttryck”, säger Thomas.

Titta på BORCH laddstation för elcykel och våra andra cyklismfrämjande produkter här.

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Glömt ditt lösenord?

|