HITSA AB ser fram emot att träffa dig på Park och Gata vid två tillfällen under våren 2022

Träffa HITSA på Park & Gata under våren 2022

Kom till Park & Gata i vår och ta en titt på några av HITSAS många produkter. Där kan du också träffa våra projektkonsulter Tommy Leinonen eller Carina Charalambidis, för ett samtal om vad HITSA kan hjälpa er med.

Park & Gata är en fackmässa för dig som inreder, anlägger och förvaltar gator, torg och parker. Vi finns på plats i Malmö 5 och 6 april (se mer här) samt Luleå 17 maj, Skellefteå 18 maj och Umeå 19 maj (se mer här).

Här kan du få veta mer om vårt breda sortiment av stadsmöbler, provsitta den färgglada TERÄS-möbeln och uppleva våra fordonshinder, HITSA-SAFE.

  • TERÄS är en serie hållbara utomhusmöbler i en enkel, nordisk design. Serien består av bänk, bord, stol och pall, samt loungestol och loungebord. Bänk och stol kan fås med armstöd och möblerna kan levereras i många färger.
  • HITSA-SAFE är vår serie med fordonshinder, som skyddar stadsmiljön med välbekanta inventarier. Serien består av soffa, pollare, papperskorg och cykelställ. HITSA-SAFE är med andra ord terrorhinder med mervärde. Kom och få mer info på Park och Gata.

Vi ser fram emot att träffa dig !

HITSA Försäljning

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Glömt ditt lösenord?

|