HITSA-SAFE Byrumssikring

HITSA lanserar HITSA-SAFE – fordonshinder i dansk design

HITSA lanserar nu HITSA-SAFE, en serie produkter som skyddar mot fordonsattacker samtidigt som de bidrar till ett välbekant och inbjudande stadsrum.

HITSA-SAFE är fordonshinder i samma design som HITSAs välbekanta standardsortiment. Det innebär att produkterna inte ger ett intryck av terrorskydd eller fordonshinder. I stället framhäver HITSA-SAFE stadsrummets arkitektur och landskapsarkitektur.

HITSA-SAFE-serien består av pollare, cykelställ, soffa, papperskorg och specialdesign, som kan stå emot en påkörning och stoppa en bil. Konstruktionen är certifierad enligt de internationella standarderna PAS 68 och IWA 14 på CTS krocktestcenter i Tyskland.

HITSA-SAFE – välbekanta inventarier som fordonshinder i stadsmiljö

”Vi har tagit fram HITSA-SAFE eftersom våra kunder efterfrågar produkter inom terrorskydd och fordonshinder som smälter in naturligt i stadsmiljön och framhäver arkitekturen och landskapet”, säger Henrik Andersen, vd på HITSA.

”Våra kunder kan till exempel köpa samma pollare som de har använt i 30 år, men med säkerhetskonstruktionen HITSA-SAFE. Dessutom har vi varit måna om att skapa en serie av säkerhetsprodukter som fyller en praktisk funktion i vardagen”, säger han.

HITSA-SAFE finns även tillgänglig för specialdesign, som ger arkitekter eller formgivare fria händer att anpassa produktens utseende till projektet.

Serien kan stoppa personbilar och lämpar sig därmed för stadskärnor, torg, gågator, entréer och liknande.

Alla HITSA-SAFE-produkter är flyttbara, så att fordon kan passera tillfälligt. Det gör även systemet användbart vid festivaler, marknader och andra återkommande evenemang, där avspärrningen endast behövs tillfälligt eller ett par gånger om året.

Läs mer om HITSA-SAFE Fordonshinder här eller kontakta vår expert på fordonshinder, Mikkel Rosenquist, på +45 20 10 10 06 eller mir@hitsa.dk.

Skicka ett mejl på
lmn@hitsa.dk

Ring oss
Tel: +45 92 82 73 00

Glömt ditt lösenord?

|