HITSA_SYV_Cykelpullert_Furesoe_Photo_eskerod_R1_5174_1495x1080

Ny cykelpollare från HITSA: SYV håller sadeln torr med innovativa former

Nu lanserar HITSA en ny cykelpollare med massor av karaktär. Med sina innovativa former skyddar SYV sadeln i alla väder.

Luta cykeln mot stället så skyddas den mot väder och vind under taket. Det finns flera möjligheter att låsa fast cykeln. En ring i en vajer på stället kan användas till ett klassiskt bakhjulslås. Cykeln kan också låsas fast direkt mot stället med ett kättinglås.

SYV är perfekt där man vill kunna erbjuda en skyddad cykelparkering, men inte har plats för ett cykelgarage. Samtidigt ger SYV ett skulpturalt intryck i stadsbilden och smälter väl in i olika typer av arkitektur.

SYV sänder en tydlig signal om en cykelvänlig stad. En utstansad cykelikon på stället får SYV att samspela med omgivningarna som syns igenom öppningen. Du kan även välja att beställa utstansningen som exempelvis en logotyp eller ett stadsvapen.

SYV cykelpollare är formgiven av Moving Spaces och skapades ursprungligen till rådhuset i Furesø Kommune i Danmark. Den är tillverkad i varmförzinkat stål och kan beställas i alla RAL-färger.

Ta reda på mer om SYV här eller kontakta vårt team.

Lars Magnusson

Skicka ett mejl på
lma@hitsa.se

Ring oss
Tel: +46 730 828 889

Glömt ditt lösenord?

|