Stolar i stål och färger

Ny möbelserie i stål från HITSA

TERÄS är en ny serie möbler för stadsmiljön som har ett unikt uttryck.

Möblernas lätta former står i kontrast till det kraftiga stålet som de är tillverkade av. TERÄS är avsedd för stadens ytor och parker, där de ger det offentliga rummet en hemtrevlig stämning. Serien levereras i RAL-kulörer eller i ren varmförzinkad yta, vilket gör att möblerna kan passas in i många olika stilsammanhang.

Stålmöbler för utomhusbruk

TERÄS är tillverkad i harmoniska färger. Serien innehåller bord, soffa, stol och loungestol. Möblerna har en stilren nordisk design och är formgivna av arkitektbyrån VE2. Alla onödiga detaljer har uteslutits – endast ett helgjutet underrede och en utskuren rand i ryggstöd och sits återstår.

Bordet kan kombineras med stolar eller soffor för torget eller innergården. Loungestolen med låg sitthöjd lockar med en stunds skön avkoppling på gräsmattor, promenader och stränder.
Möblerna är tillverkade i varmförzinkat stål som därefter pulverlackeras. Det ger serien ett lätt och somrigt uttryck, samtidigt som TERÄS är enkel i underhåll, står stadigt och tål stadens tuffa hantering. Serien kan levereras med ryggstöd och sits i aluminium om man vill ha en lättare möbel.

Formgivarna på VE2 står för enkel design som håller länge.

”Vi har tänkt nordiskt. Så formgivningen är enkel och stringent och alla överflödiga detaljer har skalats bort”, säger formgivaren Hugo Dines Schmidt på VE2. ”Målet har varit att göra möbler som är sköna att sitta i och har lång livslängd, både i design och i hållbarhet.”

Pulverlackerade stålmöbler för stadsmiljö och innergårdar

TERÄS kan beställas i flera matchande färger eller med en ren varmförzinkad yta. De harmonierar därför med många olika stiluttryck, från det lekfulla och färgsprakande till det industriella och minimalistiska. Möblerna kräver nästan inget underhåll och ska bara torkas av med en fuktig trasa.
TERÄS kan göras unika genom att möblerna kan förses med laserskuren logotyp, stadsvapen eller liknande i sits eller ryggstöd.

Skicka ett mejl på
lmn@hitsa.dk

Ring oss
Tel: +45 92 82 73 00

Glömt ditt lösenord?

|