Vitt stålbord, gul stålstol, grön bänk och sandfärgad pall syns i industrihallen

TERÄS soffa och stol finns nu med armstöd

De enkla, färgglada metallmöblerna i TERÄS-sortimentet finns nu med ännu bättre sittkomfort. Tillsammans med seriens designer VE2 har HITSA tagit fram ett armstöd som kan väljas till TERÄS soffa och TERÄS stol.

Precis som resten av underredet är armstödet tillverkat av 8 mm plattstål och smälter harmoniskt in i möbelns helhet. Armstödet gör en sväng från rygg till sits och ger designen en fin detalj.

Samtidigt gör armstödet det lättare för alla, oavsett ålder och fysik, att komma upp och ner från sittplatsen. TERÄS finns med fastskruvning om man vill skapa ännu mer tillgänglighet för dem har behov av att möblerna står fast.

Parksoffa och stålstol med armstöd

TERÄS-serien är formgiven av den danska arkitektbyrån VE2. Seriens stadsmiljömöbler är utformade för utomhusmiljöer där många människor rör sig. Men möblerna kan även användas inomhus. Designen uppmuntrar till färgsättning och serien finns i en standardfärgskala som passar bra ihop med möblernas nordiska enkelhet.

Soffan, bordet, stolen och pallen är i matbordshöjd medan loungestolen och loungebordet är låga.

Serien är tillverkad i pulverlackerat stål och aluminium. En översikt över möblerna i TERÄS-serien hittar du här. Se TERÄS soffa med armstöd här och TERÄS stol med armstöd här.

Skicka ett mejl på
info@hitsa.se

Ring oss
Tel: +46 (0)8-1213 0499

Glömt ditt lösenord?

|