VEKSÖ AB byter namn till HITSA AB

VEKSÖ AB byter nu namn till HITSA AB. Det gör att företaget kommer ha ett ännu större urval av väderskydd, cykelställ, pollare och möbler för urban miljö.

Namnbytet kommer eftersom VEKSÖs danska ägare VEKSØ AS går samman med HITSA AS, som också producerar möbler för urban miljö.

Därför innebär sammanslagningen att kunderna fortfarande kan få samma produkter, men också få tillgång till hela HITSA-sortimentet.

Avtal och priser ändras inte.

Syftet med fusionen är att bli starkare tillsammans, öka marknadsandelen och skapa bättre möjligheter att utveckla företaget när det gäller socialt ansvar och miljömässig hållbarhet. Bland annat har HITSA ett tydligt mål att öka marknadsandelarna i Sverige.

”Sedan VEKSÖ AB grundades 1996 har vi redan skapat bra resultat och levererar bland annat väderskydd till Skånetrafiken och Spårväg City i Stockholm”, säger försäljningschef för HITSA i Sverige Lars Magnusson (till vänster i bilden med projektchef Göran Nilsson i mitten och kommersiell chef i Danmark Thomas Johnsen till höger).

”Vi kommer fortfarande att vara bra på att engagera oss i långsiktiga och stora projekt med kommuner och entreprenadföretag. Dessutom kommer vi att ha ett ännu bredare utbud av cykelfrämjande produkter som cykelställ, cykeltak och luftpumpar för allmän användning”, säger han.

HITSA är ett företag som arbetar målmedvetet med social integration. 2020 har företaget utvecklat en strategi för hållbarhet. HITSA har sitt huvudkontor i Kolding i Danmark och har verksamhet i Göteborg, Arlöv och Stockholm i Sverige samt Jelgava i Lettland.

Skicka ett mejl på
lmn@hitsa.dk

Ring oss
Tel: +45 92 82 73 00

Glömt ditt lösenord?

|